An unhandled exception has occured:
exception 'Exception' with message 'file not found Images/Slides/Slide507.Slide1.Original.jpg' in /var/www/vhosts/viohalco.com/httpdocs_new/Libraries/ATnet/ImageService/Index.php:0

Stack trace:
#0 /var/www/vhosts/viohalco.com/httpdocs_new/Libraries/ATnet/ImageService/Index.php(0): ATnet_ImageService::displayError()
#1 /var/www/vhosts/viohalco.com/httpdocs_new/Libraries/ATnet/ImageService/Index.php(0): ATnet_ImageService->displayError()
#2 /var/www/vhosts/viohalco.com/httpdocs_new/Libraries/ATnet/ImageService/Index.php(0): ATnet_ImageService->get_document_root()
#3 /var/www/vhosts/viohalco.com/httpdocs_new/Libraries/ATnet/ImageService/Index.php(0): ATnet_ImageService->cleanSource()
#4 /var/www/vhosts/viohalco.com/httpdocs_new/Modules/Utilities_CycleSlideShow_View/Index.php(61): ATnet_ImageService->LoadImage('Images/Slides/S...')
#5 /var/www/vhosts/viohalco.com/httpdocs_new/Libraries/ATnet/LayoutService/Page.php(0): ATnet_Utilities_CycleSlideShow_View->Flush()
#6 /var/www/vhosts/viohalco.com/httpdocs_new/Article.php(59): ATnet_LayoutService_Page->FlushModule('ATnet_Utilities...', Array)
#7 {main}

Νέα

Στην κοινοπραξία Tideway – Ελληνικά Καλώδια η ανάθεση του έργου διασύνδεσης του αιολικού πάρκου Seamade ανοικτά της ακτής του Βελγίου με το δίκτυο


 

 

Η Seamade NV ανέθεσε στην κοινοπραξία Tideway – Ελληνικά Καλώδια σύμβαση με-το-κλειδί-στο-χέρι συνολικής αξίας περίπου 44 εκ. ευρώ για την προμήθεια και την εγκατάσταση υποβρυχίων καλωδίων για τη διασύνδεση του αιολικού πάρκου Seamade με το δίκτυο του Βελγίου.
 
Το όνομα Seamade αφορά δύο υπεράκτια έργα στα αιολικά πάρκα Mermaid και Seastar, στο Βέλγικο τμήμα της Βόρειας Θάλασσας. Τα αιολικά πάρκα βρίσκονται υπό κατασκευή περίπου 50 χιλιόμετρα ανοικτά της ακτής του Bελγίου, από την εταιρία Seamade NV, μια κοινοπραξία μεταξύ των εταιριών Otary (70%), Electrabel (17,5%), και Eneco Wind Belgium SA (12,5%). Το αιολικό πάρκο  Seastar θα έχει παραγωγική δυναμικότητα περίπου 246 MW, ενώ το αιολικό πάρκο Mermaid θα έχει παραγωγική δυναμικότητα μεταξύ 232 με 266 MW. Η σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της κοινοπραξίας Seamade NV και της κοινοπραξίας Tideway – Ελληνικά Καλώδια αφορά στον σχεδιασμό και παραγωγή περίπου 30 χιλιομέτρων καλωδίων 220 kV και για τα δύο αιολικά πάρκα, την υποβρύχια εγκατάσταση των καλωδίων και τη διασύνδεση των αιολικών πάρκων με το δίκτυο του Βελγίου. 
 
Τα υποβρύχια καλώδια θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της θυγατρικής της Ελληνικά Καλώδια, Fulgor στο Σουσάκι Κορινθίας όπου οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας καθιστούν δυνατή την παραγωγή και τις δοκιμές σε μεγάλα, συνεχόμενα μήκη από τα μακρύτερα υποβρύχια καλώδια σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2018
 

Σχετικά με την Ελληνικά Καλώδια

Η Cablel® Ελληνικά Καλώδια αποτελεί τον κλάδο παραγωγής καλωδίων της Cenergy Holdings S.A. και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καλωδίων στην Ευρώπη, παράγοντας καλώδια ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, καθώς και υποβρύχια καλώδια για ποικίλες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων υπεράκτιων αιολικών πάρκων και ηλεκτρικών δικτύων, ενώ επιπλεόν αναλαμβάνει την ολοκλήρωση έργων μεταφοράς και διανομής ενέργειας με το κλειδί στο χέρι. Η παραγωγική βάση της εταιρείας  αποτελείται από τέσσερα εργοστάσια στην Ελλάδα  και τη Βουλγαρία , συμπεριλαμβανομένου  του εργοστασίου παραγωγής υποβρυχίων καλωδίων της θυγατρικής της, Fulgor, όπου η παραγωγή και η δοκιμή μερικών από τα μεγαλύτερα σε μήκος υποβρύχια καλώδια σε παγκόσμια κλίμακα ενδυναμώνεται από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό της εταιρείας. Η Cablel® Ελληνικά Καλώδια πρόσφατα υλοποίησε επενδυτικό πλάνο ύψους 120 εκατ. Ευρώ, για την κατασκευή υποβρυχίων καλωδίων υψηλής και υπερυψηλής τάσης στο εργοστάσιο της Fulgor. Μελλοντικά, σχεδιάζει μελλοντικές επενδύσεις στους τομείς της τεχνολογίας και της ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων για καλώδια, στοχεύοντας στην εξασφάλιση βιώσιμης ανάπτυξης. 
Για περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cablel.com
 
 

Σχετικά με τη Tideway και τη DEME

H Tideway είναι θυγατρική του Βέλγικου ομίλου βυθοκόρησης, περιβαλλοντικής και ναυτικής μελέτης DEME, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά σε πολύπλοκα ναυτικά τεχνικά έργα.
Με περισσότερα από 140 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας η DEME έχει επεκτείνει τη δραστηριότητα της και σε αρκετούς συναφείς τομείς, όπως η χρηματοδότηση έργων θαλάσσιας μηχανικής και περιβαλλοντικών έργων, η εκτέλεση σύνθετων έργων θαλάσσιας μηχανικής, η ανάπτυξη και κατασκευή έργων ανανεώσιμης ενέργειας, η παροχή υπηρεσιών στον βιομηχανικό κλάδο πετρελαίου, φυσικού αερίου και ενέργειας, η απολύμανση και ανακύκλωση μολυσμένων εδαφών και λατομείων, η συγκομιδή των θαλάσσιων πόρων κ.λπ.
 
Έχοντας αναπτύξει μια ολοκληρωμένη εταιρική δομή, η DEME αναδεικνύεται σε ένα «πάροχο υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης», που διαθέτει την δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες του ολοκληρωμένες λύσεις. Επιπροσθέτως, η DEME διαθέτει τον πιο σύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας και ευέλικτο στόλο.
 
Ο όμιλος εταιρειών DEME έχει 5.100 υπαλλήλους παγκοσμίως και το 2016 σημείωσε κύκλο εργασιών 2,37 δις. Ευρώ.