slide_elval_denso

Νέα

Βραβείο συνεργασίας στην Ελβάλ Α.Ε. από τη Denso για την προμήθεια υλικών εναλλακτών θερμότητας για την αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη


Απονεμήθηκε στην Ελβάλ Α.Ε. βραβείο συνεργασίας από τη Denso κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου προμηθευτών που διοργανώθηκε από τη Denso στην Ιαπωνία, στις 18 Μαΐου 2015. Η Denso είναι ηγέτης στην παροχή προηγμένων τεχνολογιών αυτοκινήτου, συστημάτων και εξαρτημάτων σε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Με το βραβείο αυτό, η Ελβάλ αναγνωρίζεται ως αξιόπιστος προμηθευτής υλικών εναλλακτών θερμότητας για την αυτοκινητοβιομηχανία, δεδομένης της ισχυρής της δέσμευσής προς τη Denso και συγκεκριμένα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και συνεργασίας που παρέχονται στις ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις της τελευταίας. 
 
Για την Ελβάλ, τα υλικά για τους εναλλάκτες θερμότητας θεωρούνται στρατηγικό προϊόν, καθώς η ζήτηση για εναλλάκτες θερμότητας για την αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη, η οποία αποτελεί πολύ σημαντική αγορά, παραμένει δυναμική. Η Ελβάλ δίνει έμφαση στην κατασκευή υψηλής ποιότητας υλικών στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζεται μέσω της μακροχρόνιας και στρατηγικής συνεργασίας της με την Ιαπωνική UACJ Corporation. 
 
Η αναγνώριση αυτή υπογραμμίζει τη στρατηγική της Ελβάλ να αναπτύξει την αγορά των υλικών για εναλλάκτες θερμότητας στην Ευρώπη. Επίσης, επιβεβαιώνει τη σημασία της στρατηγικής συμμαχίας με τη UACJ Corporation. Η Ελβάλ με την UACJ Corporation ίδρυσαν πρόσφατα από κοινού εταιρία πώλησης υλικών εναλλακτών θερμότητας για την Ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία.
 
Ιανουάριος 2016
 

Σχετικά με την Ελβάλ: 

 
Η Ελβάλ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο επεξεργασίας και εμπορίας αλουμινίου στην Ευρώπη. Η Εταιρία διαθέτει επτά εργοστασιακές μονάδες στην Ελλάδα και παράγει μια σειρά προϊόντων αλουμινίου που καλύπτει τις ανάγκες της βιομηχανίας συσκευασίας τροφίμων και ποτών, της ναυπηγικής βιομηχανίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, του κλάδου κατασκευών κ.α.. Η Ελβάλ είναι θυγατρική της Ελβάλ Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε. και εξάγει σε περισσότερες από 80 χώρες. 
 
 
 

Σχετικά με την UACJ: 

 
Η UACJ αποτελεί έναν ολοκληρωμένο παραγωγό προϊόντων αλουμινίου τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες μιας μεγάλης γκάμας βιομηχανικών κλάδων. Με διεθνές δίκτυο προμηθειών και πωλήσεων και κατέχοντας την τρίτη θέση σε παραγωγική δυναμικότητα παγκοσμίως, η UACJ επιδιώκει να διασφαλίσει ότι αποτελεί έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό προμηθευτή με ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά. Η εταιρία αναπτύσσεται διαρκώς έχοντας ως στόχο να μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του αλουμινίου με τρόπο ώστε να συνεισφέρει στην κοινωνία και το περιβάλλον.